Revista MONEY EXPRESS va publica in editia care apare marti, 18 august, o analiza documentata “la sange”: jurnalista Larisa Ghitulescu patrunde in culisele tranzactiei prin care Adrian Sarbu a vandut o parte din Imperiul PRO partenerilor sai traditionali, CME  (Central European Media Enterprises).

sarbu in mex

Materialul este ilustrat cu o coperta curajoasa (foto) care sustine o teza interesanta: “Personajul Sârbu, ca mogul autohton, apune. Noul lui chip are trăsături de Wall Street

Din text (am avut privilegiul sa citesc o parte din articolul nefinalizat) veti putea afla detalii despre “tranzactia anului” (cel putin pana acum), alaturi de analize interesante – de exemplu legate de valoare contractelor derulate pana acum de CME cu Adrian Sarbu, personal, despre adevarata miza a preluarii Studiourilor MediaPRO de la Buftea precum si alte lucruri care ofera un tablou complet si corect asupra subiectului.

Articolul MONEY EXPRESS poate constitui, in opinia mea, un bun material de studiu pentru orice lectie de business media.

>> Pe acelasi subiect, in acest blog:

Printre randuri, dincolo de PR: tranzactia MediaPRO – CME