Gizmodo.com a publicat aceasta fotografie (dar nu e clar daca e o simulare sau e chiar device-ul real)

Gizmodo.com a publicat aceasta fotografie (dar nu e clar daca e o simulare sau e chiar device-ul real)

Mai multe bloguri specializate vehiculeaza ideea unui iPhone “urias”, ca replica la succesul relativ al Kindle (un device in care eu, unul, nu cred ca e o solutie pe termen lung in chestiunea “digitalizarii” continutului tiparit).

Speculatiile spun ca device-ul e deja in teste in Australia.

Practic, daca lansarea se intampla, nu mai cred ca exista vreun motiv pentru generatia care vine sa mai cumpere vreodata un ziar sau o revista tiparita. Ci doar – eventual – in format ePaper/multimedia.

 Practic, un device de acest tip va fi un veritabil centru multimedia de informare si distractie (inconvenientul ecranului mic fiind depasit, clar). Va putea juca rol de (video) telefon, laptop, reader, se vor putea citi ziare si “rasfoi” reviste, totul cu avantajele oferite de platformele digitale etc.
 
In plus, daca lansarea va avea loc, se vor putea descarca pe noua jucarie ziare, reviste, filme, muzica, jocuri… Asa cum am mai scris, zis si prezentat, viitorul e mobil, in opinia mea (si, mai ales, a unor oameni mult mai destepti decat mine), iar eventuala lansare a acestui device iPhone va grabi un proces, altfel, ireversibil.