Cele mai haioase prezentari de la RoNewMedia 3.0 au fost, in opinia mea:

1. Calin Fusu de la Neogen (care a explicat cum se agata gagici pe net… ma rog, nu chiar, omul a vorbit serios, dar a fost foarte simpatic – puteti vedea detalii aici) si prezentarea, mai jos.


REALITATEA.NET – Călin Fusu: Cum se întâmplă social networkingul?

2. La finalul zilei (s-a terminat abia la 19:30…), a fost aplaudata si prezentarea lui Sorin Milutinovici, de la Happy Fish, care a avut un intro foarte cool – il puteti vedea mai jos (salut, pe aceasta cale, noul look foarte tare a lui Dragos “Telelu” Musat).

Cu un drum, Sorin a anuntat, in premiera la RoNewMedia, ca HappyFish va avea, de azi, cod embed. Chestie aplaudata de bloggerii din sala.

Ok. Dar cum vrea sa faca bani HappyFish? Prin in-stream advertising (dar distribuirea contentului in mai multe site-uri, nu doar pe site-ul propriu), prin productie video pentru terti si prin multa creativitate. Au un business plan beton: monetizarea se va face pana in 2036 🙂

Eu cred ca, daca vor continua asa, s-ar putea sa faca bani mai repede. Fie si doar ca sunt foarte simpatici. Eu, unul, le tin pumnii.

Alte episioade funny:

> Arhi face misto de Serban

> Times.ro face misto de mine 🙂

> Stefan Tanase de la Kaspersky era sa moara in direct (a cazut de pe scena, spectaculos)

> Dan Boabes (SimPlus) a pus la cale o sceneta aplaudata (in care s-a prefacut ca a fost „atacat” de cineva din public

Revin cu chestii serioase… Maine. Pana atunci, o sa am pe dStanca.ro dimineata, in exclusivitate, o poveste inedita care, cred, va face mici valuri. See ya!