siminelDiscutiile despre cazul BOOM – parerea mea, aici – au “acuzat”, printre altele, si faptul ca seful NCH tace.

Am fost printre cei care au spus ca ma asteptam ca nu doar Cristi Petriceanu sa fie cel care vorbeste despre acest caz, deci mi se pare normal sa semnalez ca s-a “corectat” acest fapt. In sfarsit, intr-o scurta declaratie acordata HotNews, Siminel Andrei (foto), seful NCH, spune cate ceva despre acest caz.

Printre randuri, in traducere:

Recunoaste ca a mizat gresit in momentul in care a permis regiei BOOM sa supra-oferteze site-urile “luate” in regie, de dragul unui market share cat mai consistent: “Boom a pariat intemeiat, dar neinspirat pe cresterea reclamei pe internet

Spune ca datoriile BOOM fata de grup (deci nu si ce datora tertilor) au ajuns la 1,4 milioane de euro: “Datoriile catre grup au ajuns la peste 6 milioane RON si au provocat falimentul

Insista pe ideea ca principalul vinovat (aici, probabil, ca se poate purta o discutie mai lunga) ar fi Cristi Petriceanu, lansand sa se inteleaga ca acesta va fi demis (nu e clar daca el va mai lucra sau nu alaturi de NCH): “Intrucat managementul Boom a suferit in ultimii ani un al doilea esec major, urmand unei perioade de tranzitie, dl. Cristian Petriceanu va avea in vedere alte activitati“. 

Dincolo de tot si toate, este laudabil ca intr-un moment deloc placut liderul unei organizatii care a contribuit decisiv la scurta si zbuciumata istorie a online-ului romanesc sa aiba o pozitie publica, asumata.

Directorul general NCH Advisors nu a precizat care e primul esec major al BOOM, in viziunea sa. Pareri?