Nici bine n-am terminat RoNewMedia 3.0 ca va astept in aceasta seara, de la 18:30, la un nou DigiCafe, evenimentul nostru lunar, prietenos si intim, unde incercam sa vorbim fara cravata si cat mai relaxat despre problemele new media.

La editia aceasta tema e Advertising 2.0 – Eficienta Campaniilor Online iar partener este Orange Romania.

DIGICAFE2

Intalnirea va fi speciala, pentru ca vom avea placerea de a vorbi live, via Skype,din Dublin, cu Amelia Cretu, Senior Strategist Google AdWords pentru Romania. In plus, la barul-scena, alaturi de mine, se vor afla invitati unul si unul.

Bonus: Premiile Best Online Advertising!

Invitatii serii: Rogert Anghel (Orange), Bogdana Butnar (MRM Worldwide), Mihai Dragan (MB Dragan), Doru Panaitescu (Marketeer), Costin Radu (IQads si SMARK), Calin Rotarus (ARBO Interactive), Sergiu Biris (Trilulilu), Emi Gal si Florin Grozea (eOK).

Pe Sergiu si pe baietii de la eOk i-am invitat in ultimul moment (inca nu i-am anuntat si pe site-ul DigiCafe), pentru ca au de povestit lucruri noi despre sistemul CPC lansat ieri de Trilulilu, respectiv despre solutia de in-audio advertising lansata recent de eOk.

In plus, vom decerna DigiCafe Awards – Best Online Advertising. Vom avea doua categorii de premii: unele de popularitate (votul publicului), altele decise de juriu. Iata categoriile:

> Online Ads (bannere, interstitiale, pop-up)

> Campanii Online (inclusiv spoturi virale)

> Bannere Rich Media

> Campanii e-mailing

> Website-uri de campanie (landing page-uri, microsites)

> Aplicatii interactive

Ne intalnim, din nou, in club Loggia pe strada Samardan, langa BNR, iar locurile sunt limitate. Incercati sa prindeti unul, trimitand un mail la adresa evenimente@f5web.ro

Va astept!