Spectacolul penibilo-amuzant de aseara, cand Dan Diaconescu a aterizat, din puscarie, direct in platourile OTV, unde a anuntat ca lanseaza un partid si ca se face Presedintele Poporului Roman, a urcat audienta OTV pana la un varf de 7,7 puncte de rating in jurul orei 23 (cu o medie pe public urban de 7,1 intre orele 23 si 24).

Dupa miezul noptii, o jumatate din public a obosit si s-a dus la culcare, fericit ca eroul e liber. Media pe toata ziua nu a fost nici ea de colea: 1,4%. Nu e rau deloc, zic. Asa cum nu a fost rau nici zilele trecute, conform Pagina de Media.

UpDate | Evolutia exacta a audientelor OTV in seara eliberarii.

Ma gandesc ca mi-ar prinde foarte bine un parteneriat media F5-DNA: poate rezolvam sa ne aresteze si noua, periodic, cate un redactor de la VoxPublicaREALITATEA.NET sau MONEY.ro. Pentru 2-3 zile in puscarie, sa iti inmultesti audienta considerabil… merita, zic.

Parteneriatul ar putea functiona extrem de profitabil, pentru ambele parti. De exemplu, daca am stabili o zi in care sa fie saltat cineva – la nevoie, ma ofer, nu mi-ar strica o vacanta de 2-3 zile – am putea discuta dinainte proiecte speciale cu sponsori (audienta fiind garantata).

In plus, avand in vedere criza, ar merge chiar un deal de tip share-revenue: tot ce am castiga in plus ca bani din publicitate pe acest proiect special se poate imparti 50-50% cu DNA, bani buni la bugetul de stat.

Cu un drum, DNA ar putea sa isi schimbe numele in ceea ce tinde sa devina prin spectacolele gratuite pe care le ofera acum: Directia Nationala a Audientelor.

Astept, deci, cu interes, un telefon de la departamentul marketing al DNA, sa discutam detalii.

Multumesc anticipat!

PS Asta e important. Restul, sunt detalii.