In cel mai recent numar al revistei MONEY EXPRESS puteti citi un articol interesant despre conflictul surd dintre Twitter si miile de dezvoltatori independenti care au contribuit la dezvoltarea platformei de micro-blogging.

La fel ca Facebook, Twitter beneficiaza de o extrem de mare mediatizare gratuita (cine a fost in State, stie despre ce vorbesc, chiar daca si in Romania se intampla acest fenomen), de aici putand fi pornita o discutie mai ampla despre rolul factorului de coolness in construirea unui business/brand.

E “cool” sa iti asociezi brandul cu Twitter si Facebook, fenomen din care si Google a castigat mult si din care Apple face bani seriosi.

Tot pentru zona new media din .ro, un articol interesant, tot in MONEY EXPRESS, despre investitiile lui Orlando Nicoara, cel mai antreprenor corporatist din online-ul romanesc 🙂

Recomandarile mele subiective (din ce consider a fi de departe cea mai buna publicatie de business din Romania), nu se opresc aici, va recomand si o intreaga lista de articole din zona tehnologie, internet si IT&C.