Later UpDate: Cu scuze ca nu am reusit mai devreme, iata si prezentarea de la evenimentul de acum cateva zile, la cererea mai multor participanti – desi au fost doar niste slide-uri suport pentru ce am avut de spus “live”.

Desi nu sunt invitat prima data la un eveniment organizat de Guvern, e prima data cand am acceptat. Astazi [joi, 9 decembrie, incepand cu ora 10.00] voi fi la hotel Ramada Parc unde Ministerul Turismului si Dezvoltarii Regionale organizeaza un training [cu iz de conferinta] pentru agentiile de turism legat de posibilitatile pe care le ofera online-ul.

Nume si companii interesante pe lista de vorbitori [ eu sunt singurul neinteresant 😉 ]. Pentru cei implicati in domeniu, zic ca merita.

PS:  Ca sa fie clar [le raspund aici colegilor din presa care m-au sunat deja pe tema asta]: nu am semnat niciun contract, cu nimeni, pe acest subiect. Iar pe Elena Udrea o cunosc doar de la televizor. Pur si simplu, promovarea Romaniei pe Internet e o idee pe care o sustin cu tarie, indiferent ce guvern ori partid politic crede in ea.