REALITATEA.NET se mentine in prima pozitie a clasamentului SATI pentru stiri generale, desi parteneriatul cu ZIARE.ro – care pana de curand a fost parte din traficul portalului administrat de F5 – s-a incheiat.

UpDate: Colegii de la Refresh au avut mai mult timp sa analizeze datele de trafic.

E remarcabila si ascensiunea ADEVARUL.ro care, incet dar sigur, a urcat cate o pozitie din ianuarie pana azi ajungand, iata, foarte aproape de REALITATEA.NET, pe locul al 2-lea – depasind cu doar… 176 de vizitatori unici StirileProTV.ro. Exagerand putin, doar pentru a sublinia ce inseamna masurabilitate in online, asta inseamna 5,6 vizitatori unici, in medie, pe zi 🙂

De notat este si ascensiunea noii versiuni ANTENA1.ro – proiect administrat anul acesta, in intregime, de la continut la webdevelopment si marketing, de echipa lui Catalin Tolontan si Augustin Roman, prin Intact Interactiv.

La fel cum am mai spus-o si in cazul StirileProTV.ro includerea in categoria Stiri Generale a SATI a ANTENA1.ro, judecand dupa continut, e relativ discutabila – dar performanta ramane si trebuie remarcata.

PS Cum au evoluat site-urile de business va las sa cititi pe Wall-Street.ro, subiectiv fiind doar felicitandu-i pe colegii de la MONEY.ro care se mentin in top, in ciuda incetarii parteneriatului cu comunitatea CONTA.ro care, pana de curand, avea traficul consolitat in portalul administrat de F5. Notabila aici e si “infrangerea” ZF.ro in luna august de catre AvocatNet.ro.