Ieri, portalul de business MONEY.ro pe care l-am lansat acum 1 an si 11 luni pe cand conduceam F5 – proiectul new media al grupului Realitatea-Catavencu – s-a clasat pentru prima data de la lansare pe primul loc, dupa criteriul vizitatori unici, in SATI.

Rezultatele, aici.

Sigur, momentan nu e decat o victorie psihologica si “de palmares”, poate si un mic semnal de alarma pentru ZF.ro – care ramane principalul concurent al MONEY.ro. Wall-Street.ro creste din ce in ce mai tare [nu doar cantitativ]. Iar noul “player”, MANAGER.ro nu trebuie subestimat deloc, in opinia mea.

Pentru mine, personal, este o “victorie” simbolica, avand in vedere ca acum cativa ani pe cand conduceam PubliMedia [in MediaPro] am relansat – impreuna cu regretatul Sorin Danilescu si cu Marius Cristea [partener IQads.ro] – noul [pe atunci] ZF.ro, proiect care a marcat inceputul cresterii in online a acestui brand extrem de puternic, care “duce” mai bine de 10 ani de istorie [arhive, super-continut etc..] in spate.

Evident, totul a fost si este posibil acolo datorita dedicatiei si muncii colosale a echipei editoriale conduse [si atunci, si acum] de Cristi “Fini” Hostiuc si Sorin Pislaru. La care s-a adaugat ulterior, cu un aport decisiv in mentinerea si cresterea ZF.ro, Orlando Nicoara.

Cu atat mai mult, dupa nici 2 ani de munca la MONEY.ro – si mai ales dupa un an [trecut] de cosmar, cu echipe decimate si salarii intarziate…. – pentru mine personal [chiar daca nu mai sunt parte din proiect] si mai ales pentru echipa de acolo, condusa de Iulian Enache, Ionut Tudorica si Mihai Nicut, cifrele publicate azi reprezinta o mica [?] victorie care ne onoreaza cat se poate de mult.

Chiar daca va dura o singura zi. Sau, cine stie… 😉 Baietii de la MONEY zic ca nu. Vom vedea. Respect maxim, guys!