Luat cu treaba de zi cu zi mi-a scapat stirea ca s-au implinit 8 ani de la aparitia Business Magazin, un proiect la care am avut o oarecare contributie si care, asa cum noteaza Orlando, a ramas din pacate cam singura revista de business cu aparitie saptamanala de pe piata.

Cred ca e unicul produs la care am lucrat direct in “etapa Pro” a vietii mele, care a aparut aproape asa cum a fost gandit de echipa, cu modificari minime: lucru care era foarte rar in relatia cu Adrian Sarbu care era, pe atunci, implicat 100% in business-ul local.

Cu titlu de amuzament mi-am gasit in arhivele revistei doua texte [desi ma ocupam de zona de business, Laurentiu Ispir si Mona Dirtu, care conduceau pe atunci echipa editoriala, insistau sa mai si scriu].

Unul despre criza [de atunci, nu de acum] de la Adevarul si aparitia proiectului Gandul [scris inainte de a ma si ocupa de proiect] si celalalt despre relatia dintre business si libertatea de exprimare.

Au trecut 7-8 ani de atunci… Insa mi se pare ca nu s-a schimbat [in bine] nimic esential. In consecinta, gandurile de atunci, desi miros a naftalina, nu sunt inca expirate. Din pacate. Ma repet, cumva? 😉