Am cam tras linie. Urmeaza doar detaliile tehnice si speranta ca vom avea alaturi un numar suficient de mare de colegi din industrie in asa fel incat, at the end of the day [sau… days], sa putem spune ca a meritat. Adica vine “doar” partea cea mai grea 😉

Ceea ce ne dorim sa fie cel mai ok eveniment al industriei digitale care a avut loc pana acum in Romania inseamna, la aceasta ora [joi, 10 mai, ora 22:00]:

Peste 80 de speakeri, traineri si invitati in dezbateri.

Peste 35 de ore de conferinta si dezbateri in cele 3 zile ale evenimentului, la care se adauga 20 de ore de workshopuri.

Peste 60 de companii implicate in derularea festivalului, de la companii reprezentate de speakeri, traineri si invitati, pana la companii care vor oferi support sau vor avea standuri in expo.

66 de campanii inscrise pentru IAB MIXX Awards, competitie care are loc prima data in Romania, in cadrul RoNewMedia

10 standuri expozitionale

Participanti din 15 tari

Peste 28.000 de rezultate returnate de Google dupa cautarea expresiei “RoNewMedia 6.0

27.677 de vizitatori unici pe www.ronewmedia.ro in ultima luna

Aproape 1.000 de bilete vandute la aceasta ora, probabil minim 1.700 de participanti in cele 3 zile care vor urma saptamana viitoare [experienta ne invata ca in ultimele zile “se trezeste” lumea – vestea proasta fiind ca e posibil sa nu mai avem loc la un moment dat…].

Se adauga peste suta de articole in presa romaneasca si din tarile din regiune, precum si pe bloguri – multumesc frumos pentru sustinere, chiar si dincolo de parteneriate media.

Sper sa iasa totul ok si, peste 8 zile, sa putem spune ca am avut un eveniment care sa poata sta cu capul sus alaturi de cele similare de oriunde din lume. Vom vedea.

Daca vreti sa sustineti efortul de a face din RoNewMedia un eveniment cu care, ca industrie, sa ne dam putin mari [cel putin] in regiune, va asteptam intre 16 si 18 mai la Biblioteca Nationala.

Dar si in The Silver Church, la premii. Si, evident, la Party 😉  Apropo, dati un mail – ronewmedia@q2m.net – daca vreti sa veniti. Everybody is invited!