Fiind prima editie RoNewMedia pe care o organizam ca si companie independenta, reusim sa incheiem si parteneriate dincolo de “politicile de trust” care nu lucreaza, intotdeauna, in beneficiul proiectelor.

Sunt bucuros sa anunt, astfel, ca am incheiat un parteneriat cu Mediafax Group, in urma caruia agentia Mediafax este partener al evenimentului, alaturi de editiile print Business Magazin si Ziarul Financiar, precum si prin editiile online ZF.ro, bmag.ro si GO4IT.ro.

Cu acesta ocazie, am lansat impreuna si o oferta speciala care cuprinde un pachet de beneficii cu o valoare de 280 de euro la fiecare bilet de 200 de euro vandut. Pe langa abonamente la Ziarul Financiar si Business Magazin, oferta include si o luna de acces in viitoarea platforma ZFCorportate.ro , un nou serviciu care va fi lansat in curand de compania condusa de Orlando Nicoara.

Ii multumesc lui si fostilor mei colegi cu care m-am reintalnit, astfel, dupa niste ani buni de la despartirea de grupul media unde am inceput munca in “liga mare” a presei din Romania.

Preturile biletelor la RoNewMedia si detalii despre oferta gasiti aici.