lox cosmote

Este live, pentru noul spot video Cosmote. Campania tip premium – formate pe care le poate oferi in Romania doar ThinkDigital – consta intr-un Reach Block RHS dublat de Logout Experience [LOX]. Mai concret, vorbim, pentru Reach Block RHS, de circa 4,3 milioane de afisari in 24 de ore, respectiv peste 3,6 milioane de afisari ale formatului LOX.

Reach Block RHS [prescurtare care vine de la Right Hand Side] inseamna ca in partea dreapta, acolo unde apar de regula “anunturile” tip marketplace, avem in regim exclusiv, pentru userii care acceseaza azi Facebook de pe un computer, doar trimiterea catre spotul Cosmote – dupa cum se poate vedea in captura de mai jos.

rhs reach block

Logout Experience [LOX] inseamna ca toti utilizatorii care se vor deloga astazi de pe Facebook vor vedea in locul fotografiei de timeline tot o trimitere catre spotul Cosmote – adica imaginea de mai sus, care ilustreaza aceasta postare.

In total, vorbim de aproape 8 milioane de afisari in 24 de ore pentru cele doua formate, un reach care este comparabil fara mari emotii si calcule complicate cu orice campanie TV derulata pe televiziunile de top.

Multumim agentiei media – NMA | The Group – precum si clientului Cosmote pentru deschidere.

PS Cu titlu informativ, pe langa Reach Block RHS si LOX, se poate rezerva in acelasi sistem, simultan, si Mobile Reach Block – care inseamna cam 700 de mii de afisari pe telefonul mobil, pe zi, pentru utilizatorii din Romania.