Daca lucrati in media, marketing, comunicare, tehnologie, internet, e-commerce, gaming, mobile… etc… si nu va intereseaza nimic din ce e am reusit sa adunam pentru joi si vineri, ma declar invins! Macar petrecerea de la “Casa Vernescu”? Viral Movie Night vineri seara? Starurile si Internetul, joi? 🙂

Dincolo de goana stirilor care sintetizeaza cat mai mult ce se va intampla la ICEEfest … va recomand putina rabdare: deschideti agenda zilei 1, apoi agenda zilei 2. Parcurgeti ce se intampla pe Scena 1, Scena 2, apoi in VIP Room.

Dati cate un click pe numele si biografiile invitatilor si ganditi-va daca merita sau nu sa “sacrificati” cateva ore, sa iesiti din rutina de zi cu zi si, poate, sa veniti sa ii vedeti si poate sa va vina o idee tare. Sau sa invatati ceva nou din experientele lor.

I-am spus festival, pentru ca ne dorim sa fie un prilej de bucurie si de sarbatorire a creativitatii si inovatiei. Si am decis sa il organizam intr-un cinematograf pentru ca vrem sa ne deschidem cat mai mult si catre publicul caruia, de fapt, ne adresam cu aproape tot ce facem in industria in care suntem.

Noi, ce am avut de spus, am spus. De azi intram in linie dreapta, in ultimele de ore. Sper sa fie bine, sa ne vedem la ICEEfest si, mai ales, sper sa va placa.