Site-urile din Romania ale grupului Dogan, respectiv KanalD.ro – 1,1 milioane de vizitatori unici, in luna martie – si Wowbiz.ro – 1,8 milioane de unici – vor fi reprezentate din punct de vedere al vanzarilor online de Thinkdigital, incepand cu aceasta luna. Portofoliul de site-uri locale pe care le reprezentam – reteaua .ro, aici – se mareste, astfel, cu inca doua branduri puternice, aflate in ascensiune.

Un lucru notabil este ca, practic, site-ul KanalD.ro este asimilabil unui produs de lifestyle feminin (conform SATI, 58% din audienta sa e reprezentata de femei, adica ceva mai mult decat alte site-uri “dedicate” teoretic reprezentantelor sexului frumos). Wowbiz.ro fiind un produs mai nou nu are inca date demografice in SATI, doar o audienta in crestere vizibila.

Pe langa site-urile locale, Thinkdigital mai ofera publicitate in regim exclusiv pe Skype (1,1 milioane de useri romani) la care se adauga calitatea de reprezentant exclusiv Facebook pentru formatele publicitare si serviciile premium (in Romania si alte 5 tari din regiune).