Ce si de ce merita citit zilele astea?

1. Listarea Twitter. Apropo de opiniile de genul si spectacolul Made in USA al iesirii Twitter pe bursa. Un semnal de alarma in Forbes. Si cum afecteaza evenimentul… piata imobiliara. O galerie foto exceptionala – apropo de partea cu spectacolul – aici.

2. Deal istoric Yahoo – Starcom. Ce au de vanzare publisherii in afara de audienta? Exact ce va cumpara Starcom de la Yahoo: date. Un revenue stream important pentru publishingul viitorului. Sunt publisherii locali gata pentru “revolutie”? Not really. Not yet. Dar noi suntem in zona sa ii ajutam (propozitie marcata cu “P).

3. Publicitatea pe Instagram. Poate fi un subiect despre care va vorbi toata lumea, in curand. Care e situatia, acum.

4. Noi domenii .ceva. Dintr-o miscare scurta, noi domenii apar pe piata: .camera, .clothing, .lighting, .singles, .guru, .holdings, .equipment, .voyage, and .ventures. Detalii.

5. Bani cu Google Glass? O aplicabilitate interesanta, semn ca baietii stiu ce fac. Nu ca s-ar fi indoit cineva.

6. Samsung incearca sa isi reduca dependenta de Google | Android. Primele semnale. Apropo. Ati auzit de Tizen?

7. Smartphone-urile vor ajunge la 60% marketshare in 2019. In opinia Ericcson.

9. Cum poti face milioane din greseala. A funny story. Asta pentru ca articolele “motivationale” de genul sau genul au avut succes 😉

10. Cum au facut pisicutele si sporturile extreme din GoPro cea mai vanduta camera din lume. Nu are neaparat legatura cu spiritul povestii pe care mi-o propun in News Feed (ca rubrica) dar… mi-a placut titlul. Enjoy!

Gata. Pana cand o sa mai am timp de citit chestii care conteaza… Dream big and aim high! 😉