Astazi Q2M a adaugat in portofoliul de site-uri pe care va desfasura campanii publicitare in regim exclusiv pentru clientii sai si portofoliul de site-uri al Republika Interactive.

Pana la finalul lunii ianuarie, Q2M isi va anunta portofoliul consolidat de site-uri cu care incepe anul 2011. Ne straduim sa fim si anul acesta unul dintre principalii furnizori de spatii publicitare online, focusul nostru fiind site-urile si brandurile premium. Numarul total de unici atins este foarte important, dar calitatea publicului trebuie sa inceapa sa fie si mai importanta. Comunicatul, mai jos.

Q2M obţine exclusivitatea pentru administrarea serviciilor de advertising pe blogurile Filmetari.com, DivercityCafe.ro şi Rimel.ro

Campaniile de publicitate pe blogurile de divertisment din portofoliul Republika Interactive se vor desfăşura exclusiv prin Q2M.

Filmetari.com – cel mai citit blog românesc de filme, blogul de gossip şi vedete Rimel.ro şi blogul de filme şi muzică Divercitycafe.ro cumulează lunar un trafic de peste 271 de mii de clienţi unici însumaţi, respectiv 1,6 milioane de afişări.

Astfel, reţeaua de site-uri reprezentate de Q2M însumează acum lunar un total de 11,3 milioane de vizitatori unici şi aproximativ 89,6 milioane de afişări, dintre care site-urile reprezentate în regim de exclusivitate cumulează pe lună 5,9 milioane de clienţi unici însumaţi şi 46,6 milioane afişări.

Pe segmentul de divertisment, în care au fost incluse şi blogurile Republika Interactive, reţeaua Q2M poate targeta lunar 951 de mii de unici însumaţi şi 5,34 milioane de afişări.

Serviciile de comunicare ale Q2M nu se limitează la reţeaua proprie de site-uri, compania oferind, în funcţie de obiectivele clienţilor şi partenerilor săi, servicii şi strategii integrate de comunicare online, inclusiv campanii de PR, social media şi search marketing.

***

> Republika Interactive este o companie specializată în dezvoltarea de aplicaţii şi platforme de social networking şi comunicare în media sociale care s-a extins pe segmentul de publishing online în vara anului 2009.

> Q2M este o companie independentă de marketing, PR şi vânzări online, formată la sfârşitul anului 2010 prin achiziţia de către Global Digital Invest şi management buyout a F5 X-Media, structura de vânzări şi proiecte cross-media a F5 Webcorp [parte a grupului Realitatea-Caţavencu]. Q2M oferă servicii complete de strategie şi management al campaniilor new media, vânzări [brokeraj] de spaţii publicitare şi soluţii tehnice de maximizare a veniturilor din online fiind, totodată, organizatorul RoNewMedia.

Pentru detalii, interviuri sau materiale jurnalistice suplimentare: Ioana Pişcociu, PR Strategist Q2M:  ioana.piscociu@q2m.net tel: 0723.47.24.59   www.q2m.net