De ieri, MANAGER.ro – proiect sustinut de Rentrop & Straton – are date SATI, si confirma ce spuneam acum o luna, si anume faptul ca va intra direct in topul portalurilor de business din .ro.

O alta stire interesanta este anuntul facut de INTACT, privind numirea lui Adrian Mirsanu [ex-ZF si Business Standard] ca si coordonator al unui nou proiect care vizeaza lansarea unui portal de business.

>> [Later UpDate1] Conform Media Casa Press, care editeaza Saptamana Financiara si Financiarul, proiectul lui Adrian Mirsanu nu are legatura cu cele doua publicatii si site-urile lor actuale, ci e vorba de un proiect separat. Probabil ca strategia legata de continutul online de business Intact se va clarifica in perioada urmatoare. Detalii, aici.

>> [Later UpDate2] Proiectul lui Adi Mirsanu nu va implica si continutul produs de Saptamana Financiara si Financiarul, Media Casa Press lansand deja un produs propriu, FIN.ro

Trecand din zona de content / publishing in zona de regii online [brokeri advertising], dupa ce a depasit ca inventory pe segmentul business un concurent important, Apropo Media [Mediafax Group], care are in portofoliu branduri consacrate precum ZF.ro sau BusinessMagazin.ro, Q2M ataca acum pozitia no. 1, ca oferta, si pe segmentul de business [Economic &  Financiar, conform clasificarii SATI], adunand deja peste 1,6 milioane de vizitatori unici, insumati [in ianuarie].

Prin Wall-Street.ro si AvocatNet.ro, colegii de la InternetCorp detin inca oferta cea mai ampla pe acest segment [peste 1,8 milioane de unici, insumati], insa Q2M – care reprezinta in relatia cu agentiile media si clientii MONEY.ro, MANAGER.ro, SFin.ro, Financiarul.com si IQads – vine tare din spate 🙂

Evident, speram [noi, la Q2M] sa adunam cea mai interesanta oferta si pe segmentul Business, dupa ce am reusit asta pe zona de News [Stiri Generale, conform SATI], unde – prin produse cunoscute precum REALITATEA.NET, A1.ro, Antena3.ro, Cotidianul.ro, QMagazine, NewsIN etc – atingem astazi cam jumatate [mai exact, reach 48%] din cei care citesc stiri online, in Romania, pe site-urile monitorizate SATI.

Cam asta e. Ne dorim succes. Nu doar noua, ci si colegilor de industrie. Bugete sa fie… ca de vandut, avem ce vinde 😉