Colegii mei de la PUBLYO, alaturi de echipele tehnice si editoriale ale REALITATEA.NET, au avut un weekend cu nopti albe. De acum cateva minute, o noua versiune a portalului preferat luna trecuta de peste 2,5 milioane de vizitatori unici este online.

Cateva noutati: este [cred] primul proiect de publishing online romanesc cu layout specific pentru cele mai intalnite doua rezolutii de ecran: 1024 x 768 si 1280 x 800, s-a lucrat la optimizarea fonturilor [Google Web Fonts], s-a customizat un motor de cautare propriu, articolele sunt structurate in taburi separate de text, foto si video, homepage diferit in mai multe formate [regular, news alert, breaking news], toata zona video optimizata in html5. Si multe alte detalii importante, dar neinteresante pentru toata lumea.

In general e un proiect care tine cont de toate tendintele actuale, si care incearca sa ofere o experienta mult imbunatatita, atat pentru desktop sau laptop, cat si pentru tableta sau smartphone. Aici, un plus pentru design la REALITATEA.MOBI. Nice job, Bonnie & Clyde.

Ii felicit pe colegii mei cu care, indiferent de forma in care am lucrat, ca antreprenori sau angajati, am “trecut prin asta” de cateva ori pana acum. Sa speram ca va fi un proiect reusit si care va avea succes, ca si “relansarile” din ultimii ani.